Εταιρικό Προφίλ

H Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ Α.Ε. ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται, από το 1999, παρέχοντας ανεξάρτητες, αμερόληπτες και αξιόπιστες χημικές υπηρεσίες στους τομείς Τροφίμων, Περιβάλλοντος, Νερών κ.ά.

Η δυναμική και η εξωστρέφεια του κλάδου της κονσερβοποίησης φρούτων ήταν ο θεμέλιος λίθος για τη δημιουργία της, όμως οι συνεχείς επενδύσεις και επιμορφώσεις του προσωπικού, έκαναν γρήγορα το εργαστήριο να είναι ένα από τα πρωτοπόρα στον τομέα των χημικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Κοπανό Νάουσας, το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας δίνοντας την δυνατότητα παροχής εξειδικευμένων αναλύσεων και μελετών.

Η διαπίστευση της Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ έγινε πρώτη φορά το 2006, από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), σύμφωνα με το πρότυπο ELOT EN ISO/IEC 17025 και από τότε το πεδίο διαπίστευσης επεκτείνεται σταθερά καλύπτοντας πληθώρα αναλύσεων μελετών.

Μάθετε περισσότερα για τις Διαπιστεύσεις της ΔΕΛΚΟΦ Α.Ε.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της ΔΕΛΚΟΦ Α.Ε. που απαρτίζεται από εξειδικευμένους χημικούς, επεκτείνει κάθε χρόνο τους τομείς αναλύσεων και παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν την πλειοψηφία των αναγκών του Αγροτικού τομέα, της Βιομηχανία Τροφίμων & Ζωοτροφών αλλά και του τομέα της Προστασίας του Περιβάλλοντος.