Εταιρεία

σηματα_για_μενου_αρχικης_ιστοσελιδας.pngσηματα_για_μενου_αρχικης_ιστοσελιδας.png

Η Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ. ιδρύθηκε το 1999, με βάση το πρόγραμμα «Ενίσχυση Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων Δικτύων ΜΜΕ» του Υπουργείου Ανάπτυξης για την ίδρυση clusters – συστάδων επιχειρήσεων. Ο κλάδος της κονσερβοποίησης φρούτων, πρωτοπόρος και εξωστρεφής, αξιοποίησε αυτή την ευκαιρία δημιουργώντας ένα οριζόντιο δίκτυο το οποίο, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από το νόμο, ενεργεί προς τα συμφέροντα του συνόλου. Σήμερα, είναι το μόνο δίκτυο που έχει επιβιώσει από όσα είχαν ιδρυθεί τότε, αποδεικνύοντας τη δυναμικότητα τόσο του κλάδου όσο και της ίδιας της εταιρείας.

Η Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ. ασχολείται με την ποιότητα και τη διασφάλιση των προϊόντων μας, την προώθηση της ελληνικής κομπόστας, την ανάδειξη της διατροφικής αξίας και της ποιότητας της, την αντιμετώπιση των προστατευτικών φραγμών στο ελεύθερο εμπόριο εναντίον των προϊόντων μας, την έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, τη μελέτη των κοινών προβλημάτων και την προώθηση λύσεων.

Το Δίκτυο έχει τη νομική μορφή Ανώνυμης Εταιρείας. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 40.000 τετραγωνικών μέτρων, στον Κοπανό Νάουσας (πρώην εργοστάσιο Βέρμιο-Νάουσα), στην καρδιά της σχετικής με το ροδάκινο παραγωγικής και μεταποιητικής δραστηριότητας, ενώ διαθέτει διαπιστευμένο κατά τον Ε.ΣΥ.Δ. εργαστήριο χημικών αναλύσεων.

Προφίλ

Η Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ. Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 στα πλαίσια προγράμματος CLUSTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις σημαντικότερες εταιρίες μεταποίησης φρούτων στην Ελλάδα

Επικοινωνία

Δ.ΕΛ.ΚΟ.Φ. Α.Ε.
Τ.Θ. 5 Κοπανός - Δήμου Ανθεμίων Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ T.K. 590 35
Τηλ: 2332043237 FAX: 2332043006
E-mail: qualab@delcof.gr